fredag 5 oktober 2012

Räkmacksdagen

Önskan skulle vara att skriva; Äntligen helg !
Men jag vet inte om jag känner så egentligen. Men självklart är det skönt att slippa kliva upp till väckarklockan. I dag har det varit en bra mat dag för mig, det är väl tur det så att mungiporna & humöret klarat av att kämpa. Räkmacka till frukost, pizza till lunch, tårta till eftermiddagsfika & sen hem till PappaT för plankstek! Helt okej fredag :)

Att avklarat den första arbetsveckan som Servicekoordinator känns bra. Att forma denna roll & växa in i denna kostym ska bli en utmaning som jag med glädje tar mig an.
Härligt att byta kontor lite grann, möta nya människor! I går var det Sundsvall, två svängar till Gävle, en tur till platskontoret i Sandviken & sen på mitt nya kontor på HK.

120807


Jag är stolt över mig själv som stannar upp ibland, drar i min handbroms & lyssnar på kroppen. För det kan verkligen vara enklare sagt än gjort!
Men jag har ju lärt känna min kropp & mina stress-symptom. Hjärtklappningen lär man sig att leva med skapligt. Men när handlederna börja krångla blir jag idiot, konstigt att det kan vara jobbigare att ha ont i handlederna än i hela bröstet!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar